De CBD-kristallen die gebruikt worden in de producten van Hempathy zijn van de hoogste kwaliteit. Alles wat Hempathy verkoopt is laboratorisch getest zodat we er 100 procent zeker van zijn dat het voldoet aan onze eigen richtlijnen.

Mocht je toch willen weten hoe het zit met jouw product van Hempathy kan je een Batch nummer vinden op de verpakking. Door het batch nummer in te vullen op de site kan je zien wanneer jouw product gemaakt is en of het de juiste kwaliteitskenmerken heeft gekregen.

Bij Hempathy hechten we veel waarde aan het Entourage effect. Het Entourage effect betekent dat verschillende cannabinoiden met elkaar samenwerken en zo gezamenlijk de strijd aangaan om meerdere klachten te kunnen bestrijden. In principe hebben we de beste heilzame stoffen bij elkaar gebracht om zo het maximale resultaat te krijgen.

Het Entourage effect werd ontdekt door een Israëlische wetenschapper genaamd Raphael Mechoulam. Hij ontdekte dat natuurlijke cannabinoïden vaak minder psychoactieve werking hadden en de werkzame stoffen interacties aangaan met de eigen stoffen in het lichaam (endocannabinoïden systeem). Tel daarbij de positieve en synergetische stoffen op van de bestanddelen onderling en dit zorgt voor het versterkende effect. Overigens werkt dit entourage effect alleen als het een volledig natuurlijk product is wat dus veel cannabinoïden bevat. Vanzelfsprekend zijn de producten van Hempathy allemaal 100 procent natuurlijk.