0
  • No products in the cart.

0
  • No products in the cart.

a wise men’s recipe

 

A WISE MEN’S RECIPE…… Al eeuwen buigen de wetenschappers zich over het ‘entourage-effect’: een wederzijds versterkende werking van een select aantal stoffen.

Inmiddels is duidelijk dat Boswelia (Frankincense), Mirre en Cannabinoiden  (‘het goud’) elkaar versterken. De krachten van deze op zich al heilzame stoffen samen worden geïntensiveerd. Met dank aan Casper,Melchior en Balthazar .

Onze Hempathy-producten zijn op dit ‘entourage-effect’ gebaseerd en bevatten samenwerkende, heilzame stoffen. Ze zijn krachtig en actief en op vele klachten en aandoeningen toepasbaar.

DE DRIE WIJZEN UIT HET OOSTEN WISTEN HET OOK AL: MIRRE, BOSWELIA (FRANKINCENSE) EN CANNABINOIDEN (GOUDEN OLIE).

Vandaar:     A WISE MEN’S RECIPE

Sinds mensenheugenis worden de krachten van de natuur gebruikt om ziekten tegen te gaan en aandoeningen te behandelen. Drie stoffen komen telkens weer naar voren als het gaat om gezondheid en welzijn: Boswelia (Frankincense), Mirre en Cannabinoïden. Een evenwichtig gecombineerde dosering van deze kruiden werkt optimaal verzorgend en helend.
Dat kennen wij als het ‘entourage-effect’.

Alle Hempathy-producten bevatten zorgvuldig afgewogen hoeveelheden niet-psychoactieve Cannabinoïden, Boswelia (Frankincense) en Mirre die in harmonie met elkaar samen werken.

​Elk Hempathy-product wordt in drie onafhankelijke laboratoria getest om de hoogste kwaliteit en zuiverheid te waarborgen.

NB. Met behulp van de codes op de verpakking controleert u zelf de analyseresultaten van de productserie (batch) op onze website www.hempathy.com

Share via:

In onze webshop zijn uitsluitend gekeurde en veilige producten te koop Sluiten

error: Content is protected !!